Sunday, April 10, 2005

Zaterdag 9 april - 50 cents pizza

Zaterdag 9 april

Vanmorgen vroeg weggegaan om te shoppen in de Bartok Mall. Drie capuchon truien gekocht voor 9 dollar per stuk. De totale korting was meer dan 120 dollar. Prima geregeld dus. Verder nog een petje gekocht ($16,50).

S’middags een beetje in het zonnetje gezeten. Het was zowaar mooi weer vandaag. S’avonds een picture party gehad bij Pat en jill. De twee gidsen tijdens de trip door de Lower Canyons. Het is een rit van ongeveer een half uur naar hun huis dat net buiten Austin ligt. Pat is een grote fan van koken in de buitenlucht. Wanneer we arriveren, staat de houtgestookte pizzaoven waar een gemiddelde Italiaans restauranteigenaar een moord voor zou doen, al te loeien.

We worden begroet door de drie honden van Jill die het bezoek machtig interessant vinden. Een van de honden heet Lucy en is 2 maanden geleden bij Pat en Jill aan komen lopen. Ik denk dat ze vroeger mishandeld is, ze gedraagt zich erg kruiperig en schrikachtig, later komt ze los. Vanaf dat moment is erg geen land met haar te bezeilen. Ik geloof dat ze me twee keer gevloerd heeft.
Het land van Pat en Jill beslaat ongeveer 6 acre en is gelegen aan een bosachtig gebied. Zo ver je kunt kijken zie je bomen. Pat heeft pizzadeeg gemaakt. Iedereen kan z´n eigen pizza bereiden en die vervolgens in de oven mikken. Het resultaat is een van de beste pizza’s die ik ooit heb gegeten. Tanner heeft z´n gitaar meegebracht die hem vervolgens door Alex afhandig wordt gemaakt. Alex schrijft zelf nummers die best aardig zijn, ware het niet dat Alex niet de beste stem heeft die ik ooit heb gehoord…
We brengen de avond door met, bier, wijn, muziek en het bekijken van de foto´s die geprojecteerd worden op een grote muur in de immense woonkamer. Rond 12 uur gaan we terug naar Austin. Tanner, 19 jaar, heeft zijn eigen Chevrolet truck inclusief su├Ęde bankbekleding in sfeervol rood. Met de klassieke klanken van 50 cent op de voorgrond rijden we terug naar Austin.