Saturday, January 22, 2005

Vrijdag 21 januari - Bring Your Own (Flavored) Beer

Vrijdag 21 januari

S’morgens college Criminal Law. Om 12 uur staat de lunch op Laurel klaar.
Na de lunch gaan Rogier en ik samen met Anne (verpleegkundige in opleiding en de gelukkige eigenares van een rode Ford) naar de Fry’s. De Fry’s is tot op een zeker hoogte te vergelijken met de Mediamarkt in Nederland. Alleen dan 10 maal groter en met lagere prijzen.
Anne heeft ons meegenomen omdat de Fry’s op de route ligt naar de dierenwinkel. Anne heeft een slang op haar kamer. en die moet zo nu en dan gevoerd worden met levende muizen. Ze heeft een cornsnake van ongeveer 1,20 meter. Een leuk beest maar hij is niet heel erg geïnteresseerd in de muizen die we in zijn kooi doen. Één van de muizen slaat compleet op hol wanneer hij in de gaten krijgt dat er een slang aanwezig is. De andere muis probeert vriendjes te sluiten met de slang. Beide muizen halen de avond echter niet.
We zijn uitgenodigd op een welkomstfeestje dat door een aantal internationale rechtenstudenten is georganiseerd. Het feestje is volgen het BYOB principe. Bring Your own Beer. De organiserende partij regelt de muziek en de locatie. Bij de CVS kopen we blikjes Budweisser en een treetje Smirnoff Ice (volgens de verpakking Flavored Beer, het valt dus binnen het BYOB principe). Met een aantal mensen van Laurel gaan we partycrashen. Het is een typisch Amerikaans feestje… Een beetje zoals wij in Nederland dat uit de Amerikaanse highschool films kennen. Veel mensen bijeengepakt in een relatief kleine ruimte. we vermaken ons vooral met de meegebrachte huisgenoten. De internationale scheldwoorden vliegen door de kamer heen wat zorgt voor gote hilariteit van ons en een enkele opgetrokken wenkbrauw of frons van anderen. Heb me goed vermaakt.
Rond half 3 terug op Laurel.