Sunday, February 27, 2005

Zaterdag 26 februari -

Zaterdag 26 februari

Het is weekend en dus regent het. Alhoewel deze uitspraak geen algemene wetmatigheid is is deze uitspraak wel een wetmatigheid in Austin; Het was een natte en koude zaterdag zoals bijna elke zaterdag hier nat en koud is geweest.
Voornamelijk gestudeerd vandaag. S’avond met Maartje en Rogier gegeten bij Marakesh een mediterraans restaurant op Congres. Lekker, veel en erg goedkoop gegeten. Per persoon waren we ongeveer 15 dollar kwijt. Voor een driegangen menu! Ideaal… Het eten was goed en de bediening overdreven snel en vaak onverstaanbaar.
Na het eten terug naar huis en samen met wat huisgenoten een Duitse film gekeken (Der Schu des Manitou). Een persiflage op de boeken van Karl May. Erg grappige film boordevol verwijzingen naar Duitsland en kindersurprises. Door problemen met de tv-stellage en een wirwar van kabels hebben we de film uiteindelijk maar op een laptop in de tv-room gekeken. De twee films die we gehuurd hadden bij de Blockbuster, Kill Bill 2 en Dodgeball, hebben we niet meer gezien…